“Dette er kanskje noe av det mest behagelige jeg har hørt i år”
- Nina Kristine Opheim Gjertsen, NRK P3 Urørt, 2018

 
Photo by Are Næsset.jpg
 
 

 

Forbered deg på en konsertopplevelse utenom det vanlige

Kalandra er ledet av tre musikere med en delt lidenskap for det særegne. Sammen vever de intrikate melodier inn i et forlokkende og frigjørende lydbilde med en unik miks av nordisk folk, popmusikkens hooks og det eksperimentelle. Med sine teatralske liveopptredener forhekser Kalandra sine lyttere og tar dem med inn i trolsk univers.

2018 var det året Kalandra satte sine dypeste spor hittil med turnéer i både Russland og England, oppvarmingskonserter for Wardruna og Gåte, samt utgivelser av singlene Virkelighetens Etterklang (deres første Norske låt, og ble plukket opp av Ruben i P3, NRK P1 og anbefalt av Urørt redaksjonen), og Brave New World som raskt fulgte i samme fotspor med en betydelig andel strømminger på nett.

På Trondheim Calling trollbundet bandet en anmelder som sa “Kalandra varter opp med et kraftfullt lydbilde som balanserer mellom det okkulte og kjente“.

Slik skal standarden settes, og bandet jobber foreløbig intenst med sitt debut-album som har forventet release tidlig 2020.

 

 


Hør Kalandra på Spotify!

 
 
 
 
 

*Kalandra opptrer live men en lineup som varierer mellom 3-4 medlemmer

Kalandra REGJERES av:

Katrine Stenbekk

Jogeir Daae Mæland

Florian Döderlein Winter


Kontakt: kalandramusic@gmail.com
Tlf: +47 936 100 98 / +47 452 000 92